Bejelentés


A Részegelt Lemez BT honlapja F.A.SZ.O.M-Firma Akaratot Szentesítő Oszthatatlan Memorand


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Jó Szerencsét! Sziasztok!
A 9. generáció arra gondolt, hogy ismét a Dec. 6 +/- egy két nap tartanánk az RL Szakestélyt.
December 6 vasárnapra esik, így Dec. 5.-én szombaton tartanánk meg.
Természetesen, ha a többség nemmel szavaz a dátumra akkor keresünk más időpontot.

Üdv.

Jani 9. generáció

2015.10.26.

 

Jó Szerencsét!
Elérkezett eme csodás nap is mikor , 2015.02.21.-es dátummal a Részegelt Lemez Baráti Társaság szakestély keretében ünnepli fennállása 10. évfordulóját! A szakestély meghívásos alapon működik, a felvett tagok mindegyikéhez igyekszünk eme csodás meghívót eljuttatni időben, hogy pozitív visszajelzést kapjunk , és minél többen tudjunk ünnepelni. Jó Társaság , sok sör, és jó kedv!!

Üdvözlettel:

Krizsanyik Kristóf a. A Hódító Lódító

2015. 01. 15.

 

Jó Szerencsét!

Régen írtam az oldalra, de most felveszem a pennát és elmondom a véleményemet.

Szóval az idei fIRMA évfolyamnak(aki nekem kurvára balek) üzenem: ha nem tetszik az oldal, akkor írják le a véleményüket egy darab papírra és jó kicsire tekerjék össze, majd dugják fel a seggükbe:).

Ha valami észrevételük lenne az oldallal kapcsolatban, akkor azt tudom javasolni, hogy egy A/4-es lapra írják rá a gondolataikat, majd jó szorosan tekerjék össze és dugják fel jó mélyen a seggükbe:)!

Továbbá megkérném azokat a fIRMÁKAT, akiknek gondjuk van, hogy forduljanak hozzám a kérdéseikkel kapcsolatban, megválaszolom őket...mert ha esetleg más, nálam kedvesebb RL-es FIRMÁKHOZ mennek oda, akkor a kedves beszélgetés súlyos testi sértésbe torkollhatCool.

Akinek nem tetszik, hogy balek zh van az oldalon az nyugodtan oldja meg és majd én, a keresztelő szakestélyen felolvasom az eredményeket. Ezek a feladatok a miskolci, újvárosi és a nagyon régi soproni balekzhk-ból készültek...és ezeket a zh -kat 2006 óta íratják több kevesebb módosítással a Firmák...szóval nemes egyszerűséggel kusch!

Üdvözlettel:

Csitári Csaba alias Világbéke

Jó Szerencsét!

A Részegelt Lemez Bt. szakestélyt tart dec. 16-án! Az invi cetlik árai hamarosan közzététetnek. Lesz korsó is, de csak korlátozott számban. Aki szeretne részt venni eme nemes eseményen, keresse a majorokat:

Kertész Balázs a. Úgy is utolérlek!!! a. Babi Bácsi
E-mail: balazs0629@gmail.com

Tel.: 06204983893

Maráz Nóra a. B@kkergöRL a. AzAnyád!
E-mail: maraznori@gmail.com
Tel.: 06209452722

AzAnyád!

2011.11.28.Halihó mindenki!

 

Árnyék szakest lesz nov. 26-án! Aki szeretne menni, az jelezzen nekem, vagy az illetékeseknek! Invik: sima-1400Ft, korsós-2500Ft.

Jó szerenCSE!
AzAnyád!

2011.11.16.


Jó Szerencsét!

Na, a honlapot még frissíteni fogom folyamatosan, ahogy lesz időm rá. Már tettem egy-két változtatást, a menünevekben, illetve az önéletrajzokat összeszedtem 1 menüpontba. Bár elég hiányosak... :D Kitöltöttem a magunkrólban az 5. generációt is.

És már ketten is írtunk valamiféle zagyvaságot magunkról.

puszcsiszercsilávcsi
AzAnyád!

2011.10.28.


 

Jó szerenCSE!

Gondoltam teszek egy halovány próbát a honlap újraélesztésére! Mindjárt kitalálok valami böszme szavazást, ha nem jön össze, lehet segíteni. Aztán be szeretném jelenteni új Alap tagunkat Horváth Andrea a. PaszulyPiri a. Elvis-t. Gratula a klubban.

A tanév kezdéshez nagyon nem kell semmit hozzáfűzni, Jah de igen, hogy sztároltassam magam, befigyelt egy köztársasági :D. De amint a hírekben olvastam Nórinak is gratulálhatunk egy kitüntetés miatt. (tisztára romboljuk a színvonalat :D).

Böbebaba

... KARÁCSONYT/HANUKÁT!

csőrike


Achtung! Achtung!

Ferinek eltűnt a nótáskönyve! Ha valaki véletlenül bezsebelte szóljon valakinek aki vissza tudja juttatni tulajdonosának! Nagyon hiányolja!

Erzsike

2010.12.11. Hát, öhöm, jah...

Jó Szerencsét!

Hellóbellóka mindenkinek! Jelentem minden aggódó egyednek, túléltem az estét, bár  a gyomrom azt hittem kiszakad a helyéről. Előre szólók mindenkinek, hogy az egész este megvan a fejemben és emlékszem mindenre. Igaz lehet ennek annyira nem örülök. Mivel a tagfelvételem után nem volt rá mód, ezért ezúton szeretném megköszönni, bár az estém további részével remélem eleget tettem a tagság kritériumainak Wink. És persze Puszedlinek is jövök eggyel állományjelzőért.

Maga a szakestély roppant jóképűre sikeredett. Sajnálom, hogy a végén nem tudtuk betölteni a krampusz tisztséget Api mellett Embarassed. Majd legközelebb. És innentől visszatérek a narancslé/almalé/tea fogyasztáshoz nagy-társasági estéken.

Köszönök még egyszer mindenkinek mindent!

Puszcsi, Köszcsi és Lávcsi nélkül maradok hófehér arcú tisztelettel:

Nedelka Erzsébet a. Fecsegő Tipegő a. Smilee

 

2010.12.06. MIKULÁS!!!! - a szád....

CoolJó Szerencsét!Cool

No hali mindenkinek ezen a hideg téli napon....jöjjön aminek jönnie kell. Nézzük valóban szarunk e a hagyományokra vagy szorult belénk némi tisztelet a SELMECZI örökségünk iránt!

A szavazók 1,9 5-a gondolja azt, hogy mi semmibe vesszük a hagyományainkat...Remélem tudják, hogy a lónak melyik oriási szervét kívánjuk nekik a nemesebbi felükbe!

5,6%-a a szavazóknak azt sem tudja mi a hagyomány. Én csak azt kérdezném, hogy ezek az emberek  mindenre szavaznak, ahol gombot lehet nyomni????????

6,5 %-a eléggé cinikus módon gondolja azt,hogy mi őrizzük becsülettel a hagyományinkat....hehehehehehehehe. Na aki erre szavazott az nagy lelkesedéssel -és mégnagyobb cinizmussal - bekaphatja mindenki szaporító szervét...

36,4%-a felháborodásának ad hangot, miszerint más nem is tiszteli rajtunk kívűl. Aki erre szavazott nyert egy 1400 ft-os belépőt az RL szakestélyre!

A szavazók 49,5%-a szerint GIGA-MEGA-HIPER JÖNKÖPINGSEK VAGYUNK! Ez így van, mert ha mi BURSCH-ok lennénk, ahogy ezen a képmutató egyetemen mindenki mondja...akkor jó pofán vágtuk volna a velünk kötekedő szalagos majmokat! Mivel mi NEM burschok vagyunk, ezért velünk lehet a hagyományokról beszélni! De ha azt akarják, hogy MI is burschok legyünk, hát áldás rá...viszont akkor minden RÁBASZ tagot kérek arra, hogy a névreszóló vascsövét és acélboxerét hozza magával egy ilyen esetleges rendezvényre...Cool!

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok a RÁBA Szövetség nevében! Remélem a mikulás csomagokban talált fiú-kotont és az epres öklözőzsírt az Rl szakestélyig nem használjátok el!

Maradok piszok-iszonyt nagy tisztelettel:

Csitári Csaba aljas Világbéke

 

2010.11.23

Üdv Mindenkinek!

Újra lesz RL - szakestély!
Időpont: december 10. (péntek)-20.00 - KISZ ház
Invik ára:

Korsós:2400 ft
Korsó nélkül: 1400 Ft (de reméljük nem sok ilyen lesz)

Ezen a héten, legkésőbb péntekig jelezzetek vissza nekem vagy a Kertész Balázsnak (major)! Az idősebbek inkább nekem szóljanak!
Szállást megoldjuk okosban:) !

Ez meghívásnak minősül a szakestélyre, ha a meghívott szeretne valakit hozni magával akkor azt kérem jelezze nekem vagy a Körinek, mert ZÁRTKÖRŰ a szakestély. Csak a barátainkat látjuk szívesen!

Üdv: Csitári Csaba alias Világbéke

2010.11.12

Jó Szerencsét!

Emailban lassan mindenki megkapja Dawe levelét! Akinek elküldtük, az küldje tovább a RÁBAsz tagjainak, nem baj ha többször megy el, de legyen meg mindenkinek! Vasárnap összeülünk beszélgetni a hétfői stratégiáról. Addig is mindenki edzen ...ki a hagyományokra, más az acélcsöves verekedésreSmile!

"Ez a harc lesz a végső, csak összefogni már..."

 

Tisztelettel:

Csitári Csaba aljas Világbéke

2010.10.23

Lófaszt rizzsel!

Szeretném az oldalt nem csak, MI látogató ajánlom az RK 05.ös szoba

elkerülését, mert amit lekentek azon a félreértett estén, nem a becsület és a

tisztesség nevében tették. Az hogy egy már végzett, és ráadásul valete elnököt

csak úgy leosztani mert, "hogy te már egy senki vagy", az azért durva.

Nem lehet balekozni mert valete elnök? A keresztelt prof-oknak is azt mondod asshole!!!!!!!!

Gondolkodjálmá he.

Faszom:

Bodrey

2010.10.23

2010.10.23

Jó Szerencsét!

Üdvözlök minden idelátogató, magát "hagyományörzőnek" tekintő embert. Mivel sokan sokfélét hallhattak a csütörtökön megrendezésre kerülő hat tanszéki összejövetelről, most pár gondolatban reagálnék az ott történtekre és elmondanám hogy mi-miért történt.

- 6 tanszék tartott tanszéki OKTATÁST, amin hagyományokról, nótáinkról esett szó. Továbbá írtak egy szintfelmérő balek zh-t. A rendezvény végén KETTŐ azaz 2 darab pecsétet kaptak. Tanszéki és nem nótaestes pecsétet. Aki többet akart volna azt elküldtük. (Érdekes, egy ember akart több pecsétet, az összes többi pogány megértette, hogy azt kapják meg, ami hiányzik...a FIRMÁK közül néhánynak ez nem jutott el az agyáig....)

- a rendezvény kultúráltan zajlott, kivéve, hogy néhány olvasni NEM tudó ember megpróbálta megbontani az egységet. Mert ugye a "ZÁRTKÖRŰ" kifejezés az nem azt jelenti, hogy AKÁRKIT beengedünk. Ha ezt nem érti meg valaki, legyen az SZALAGOS TISZTSÉGVISELŐ vagy VALBIZ TAG, akkor javas olom nekik, hogy üljenek vissza az iskola padba és tanuljanak meg OLVASNI! Utána pedig értelmezni az olvasott szöveget.

- A fent említett és nem igazán tiszteletre méltó emberek azt sérelmezték, hogy 6 pecsétet akarunk adni, meg megváltást a világ bűnei alól....Mert ők ezt halloták valahol, ezt pletykálták a zemberek...erre csak annyit mondanék, hogy ne a barátok köztöt nézzétek...ott vannak a pletykák...itt tények vannak. Ha nem tudtok akkor kérdezzetek. Tudták kitől kell információt kérni. Minden nemű más állításuk hazugság. Nem titkoltunk el semmit, kint volt a feliratkozási ív, minden információval. Ha jól emlékszem Kópé és személyem útbaigazítást adott a Közgazdász valete elnöknek, hogy kit kérdezzen. Ettől a momentumtól kezdve az ő szava a szememben semit sem ér....mert aki hazudik az csal, aki hazudik az lop...

- A többi valéta elnök közül érdemben a fás elnökkel lehetett beszélni, de már a faiparos Valbiz tag viselkedése, mind a rendezvény elején , mind közben elfogadhatatlan és sértő volt. A pince előterében pedig az agresszív megnyílvánulása a fás  valete bizottsági tagnak elfogadhatatlan és tűrhetetlen volt.

- November 5.-én vagy 6.-án elvileg ezek a "KÖZTISZTELETNEK" örvendő személyek elbeszélgetést kezdeményeztek a RÁBA szövetség tanszékeivel és a velünk szimpatizáló tanszékekkel. A pontos tervezetét  a beszélgetésnek még nem ismerjük.

- Amit mi képvisekünk majd ott....A RÁBA sz. és a vele szimpatizáló tanszékek KÖZÖS véleményét. A további részletekről a szünet utáni kedden fogunk leülni beszélni. Előre láthatólag 18.00-20.00 között kerül megrendezésre, nálunk az intézet alagsorában. Kérek minden olyan embert, aki majd részt kíván venni a nov.5-ei beszélgetésen, az jelenjen meg a keddi tudat tágításon. Itt dolgozzuk ki az egységes stratégiánkat és a közös álláspontunkat.

ui.: Bárkinek kérdése van kérem keresen meg telefonon. Persze a "bárki" kategoriába a RÁBA sz. és szimpatizánsait tartoznak, nem a másik oldal, hiszen az én szememben ők nem barátok...

Maradok Tisztelettel:

Csitári Csaba alias Világbéke

2010.10.15

CoolJó Szerencsét!Cool

No kikerült egy picit komolyabb szavazás. Ennek az az oka, hogy úgy tűnik a RÁBAsz kezd tengelyt akasztani a vérburschok bandájával. Lásd: Nedves Est. Ha így haladunk a végén még keresztelni is fogunk.

Hoppá...jó lenne RÁBAsz tisztújítást tartani valamikor, mert az ideiglenes elnöki posztot szerény személyem a jövőben nem kívánja betölteni....Tehát valamikor le kéne ülni, mondjuk, mikor a nedvesestről beszélünk, és nagyhamarjában választani elnököt, meg titkárt...

Más...elvileg december 10-15 között valamikor RL szakestély...jó lenne, ha tájékoztatnátok a barátainkat...

 

Na puszi a pocitokra...ja meg még mindig mi írunk ide...kicsit kezd tele lenni a tököm az RL-el, RÁBasz-al és persze az ALAPPAl is...no mindegy.

Csitári Csaba aljas Világbéke

2010.10.15

CoolJó Szerencsét!Cool

Jöjjön a várva várt kiértékelése a savazásnak....Tibire az istenkemény FIRMÁRA csak 12-en szavaztatok...ez szánalmas, hát már nem érzitek selmecz szelét ill. szagát ami Tibiből árad(t)???Pedig idén is vagy 6-an már felkérték fitymának, szóval mág van egy kis sármja. Mondjuk mert borotválja a a seggelyukátLaughing!

13 megfélemlített, magaaláhuggyozó ember szavazott Bodrira a PUSZTÍTÓRA...pedig mostanság úgy tűnik, hogy lohad a harcikedve.De sebaj, előre törünk, mint a vörös hadsereg....amiben Bodri a SZU-100-as nehézharckocsiLaughing!

A szavazók 13,6 5-a szeretne Apira, a NAGYDUMÁSRA hasonlítani. Miért pont őrá??? Mert még mindig nem répázott? Ja nem nyúl...csak nem lájkolja a lányokat...ez csak vicc, persze hogy szereti a muffkátlit, csak locsolni nem akarjaWink! Amúgy a hírszerzőink szerint Szombathelyen homo-pedofiliával vádolják, amit a kedves szakmunkásokon követett el...persze ez nem lett megerősítve...

26 ember szeretne RÁM hasonlítani...no ez nem fog összejönni, mert belőlem csak EGY van (és az is sok). De tudom hogy mi ragadott meg titeket szerény személyemben...okos, SZÉP, erős, bátor, művelt vagyok...muhahahahahahah na persze...egy nagy büdös lófaszt...ugyanolyan nagy tróger genya álat vagyok mint a többi RÁBAsz tag...

És jöjjön fanfárok közepette a nagy igazság....38 ember gondolja azt, hogy ezekre a FASZOKRA nem szeretne hasonlítani. Ezeket nagyon díjazzuk, általában egy büdös nagy POFONNALInnocent! De tényleg....

Addig is jöjjön egy újabb szavazás, amíg végre ír valaki mvalamit az oldalra...

Csitári Csaba aljas Világbéke

2010.09.29.

 

Jó Belecskét!

Üdvözlünk minden egyes látogatót, akik ezen az oldalon járnak.

Szeretném felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy az ALAP klub felújította a LILA ZONGórát, gyengéknek az a lila tábla min mindenki iratkozni szokott tanszékre. A társaság egy tagja megállapította, hogy már 10-éve nem volt restaurálva.

A kollégium megkérte kicsiny kis társaságunk, hogy figyeljünk a feliratkozási ívekre, hogy ne legyen szanaszét.

Moderátorok:

ALAP 2.0

ALAP 3.0

ALAP 4.0

ALAP 5.0

ALAP 6.0

A felújítástól kezdve részt vettek a munkában.

Plakátozás: szépen rendezetten, és csak ragasztószalaggal, ha valaki vét, azt büntetjük.

 

Üdv:

Bodrey FASZOM

 

 

2010.09.18

LaughingJó Szerencsét!Laughing

Vettem a bátorságot, hogy összefoglaljam az elmúlt két hét eseményeit pár szóban. Az első és legfontosabb dolog: CSABI HOL VAGY? Eltűntél, mint szürke szamár a ködben! Tessék kiszabadulni a nőuralom alól.

Az aktív firmáknak van még mit fejlődniük. Bodri továbbra is feszülté válik pár kancsó után. A cicafiúk száma megszaporodott a pogányok között. Rendszeres kalóztámadás áldozata a tanszék. A szopóálarccal tele van a tököm.

És ezzel kb. összefoglaltam mindent.

Böbebaba a. Fecsegő tipegő a. Smilee

2010.09.01

CoolJó Szerencsét!Cool

Ejha...arittyentőjét! Van új savazás, tessék hát nyomkodni férfiasan és nőiesen a gombokat! Lassan leírjuk, mi öregek, milyennek láttuk a balekhetet. Addig is mindenki vigyázzon a végbélrózsájára és más egyéb ki-bemenetére!

Csitári Csaba aljas Világbéke

 

 


Keresés a honlaponSzavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!